Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van onze school

De winnaar van de voorleeswedstrijd 2020 is....

Wat was het weer spannend en wat heeft iedereen hard geoefend om te laten zien hoe goed hij of zij kan voorlezen. Uit iedere groep is een winnaar gekozen. De winnaar mocht in de finale aan alle groepen voorlezen. Ademloos werd er geluisterd naar de mooie verhalen. De jury heeft een moeilijke taak gehad aan het kiezen van de winnaar.Eline heeft de derde prijs behaald, Yf de tweede prijs en Ahmad de eerste prijs. Ahmad zal onze school vertegenwoordigen in de regionale voorrondes.Wij wensen Ahmad heel veel succes en leesplezier!

Lees meer 

Halloween

In de Schakelklas mochten de kinderen vandaag verkleed op school komen. We hebben een griezelig liedje geleerd over een heks en enge limonade gedronken.

Lees meer 

Schoolkamp groep 8

Wat later dan gepland, hierbij een kort verslag van de laatste 3 dagen. We zijn tijdens het kamp er helaas niet aan toe gekomen om dagelijks uitgebreid verslag te doen, sorry hiervoor. 

Lees meer 

Schoolkamp dag 1

Woensdagmorgen 8.30, de eerste nog slaperige ogen zijn open, na een rustige nacht. Het was dan ook best laat toen de kinderen hun bed ingingen. Niet vreemd na een lange inspannende dag.  Na aankomst op Ameland konden we na een korte fietstocht de kamers inrichten, een hapje eten en door naar het strand van Nes. Daar hebben we ons 3 uur vermaakt met branding raften, branding surfen en bubble voetbal, wat door het team ‘kippetjes werd gewonnen. Zeelucht maakt hongerig, dus de warme maaltijd van aardappels, groente en Amelander gehakt ballen gingen er goed in. Milan heeft het record verbroken en 5 gehaktballen opgesmikkeld. Gelukkig was het ook s’ avonds droog en konden we hout sprokkelen voor het kampvuur op het strand. Met het vertellen van de legende van Rixt van het Oerd en het roosteren van heerlijke marsmallows eindigde deze gezellige dag. 

Lees meer